top of page

Steunzolen en 3D print zolen

3d print zolen

Steunzolen en 3D print zolen, op maat gemaakt in het eigen atelier van Medico Vergaelen in Grimbergen en Mechelen

Bij ons kan u terecht voor steunzolen op maat , die ervoor zullen zorgen dat u bij iedere stap stevig in uw schoenen staat .Van gewone schoenen tot sportschoenen , van werkschoenen tot fiets-of voetbalschoenen.Wij hebben een oplossing voor elke activiteit. 

U heeft de keuze uit 2 opties. 

  • De traditionele steunzolen , waarbij een voetafdruk wordt genomen en de zolen vervolgens vervaardigd worden in eigen atelier .

  • Of u kiest voor de dynamische 3D print zolen . Deze worden gemaakt na een uitgebreid gesprek , footscan , gang –en loopanalyse. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

Waarom kiezen voor steunzolen?

Elke dag brengen ze je naar je bestemming en ze zijn gelukkig als ze na een zware dag in de zetel mogen uitrusten. Je voeten zijn een erg kostbaar bezit. Voetgerelateerde problemen brengen uw lichaam uit balans . 

 

Onze op maat gemaakte zolen beantwoorden aan uw specifieke noden en zorgen bij iedere stap voor de sturing en ondersteuning die u nodig hebt.Wij willen immers net als u het beste voor uw voeten. 

 

Enkel op maat gemaakte orthopedische zolen komen in aanmerking voor een terugbetaling. Orthopedische zolen worden om het jaar terugbetaald als je jonger bent dan 18 jaar en om de twee jaar als je ouder bent dan 18 jaar. De orthopedische zolen worden afgeleverd door een bandagist . 

 

Enkel het voorschrift van een orthopedist, fysisch geneesheer, reumatoloog of neuroloog komt in aanmerking voor een terugbetaling door uw ziekenfonds

Kom langs in onze winkel voor orthopedische hulp op maat. 

Raakt u niet tot bij ons? Dan komen we bij u aan huis na afspraak. Surf naar onze contactpagina en bespreek uw situatie met ons.

bottom of page